Közös szál Beszúrás Telepítési eszközök

Közös huzalbetét: nagy szilárdságú, nagy pontosságú, felületi könnyű csomó hideghengerlésű, pontos formában gyémánt alakú rozsdamentes acél huzal spirál tekercs nagy pontosságú belső és külső menetek koncentrikus, acél csavar jól megteremtése után egy nagy pontosságú belső a nemzetközi szabványoknak megfelelő szál, a teljesítménye jobb, mint a közvetlenül támadó belső menet.

A huzal menetes betét a beszerelés után, a menetes lyuk tolerancia zóna függ a drót menetes betét felületi gyártási tűréseitől és a huzalszál behelyezésének lyuk toleranciáitól; szerelési furatok toleranciája, a huzalcsavaros csavarok beszerelésére szolgáló lyukak pontosságától függően, gyakran 6H, precíziós tűrésosztály 5H, 4H; egységes menetes szabvány 2B, 3b. Huzal menetes betét választás a tolerancia zónához, melyet csapok és csapolási módszerek (támadás, támadás) és kenés alapján kell használni, a pontosság és a követelmények teljesítése érdekében.

A csavaros termékek beszerelésekor gyakran kell használni a menetes szerszámokat, a halál és a gyakoribb készlet. Ez az eszköz feldolgozásra vagy helyes menetszálak megmunkálására szolgáló szerszámok, állítható csavarok, kézi feldolgozás vagy a raktáron lévő gépek beszerelése is használható.