A vezetékes szál beszúrása széleskörű használata

1. növelje a kötési szilárdságot: puha, alacsony szilárdságú ötvözetekhez, például alumínium-magnéziumhoz használható. fűrészáru. műanyagok. alacsony szilárdságú anyag, például gumi alakváltozása, kerülje a csúszást. de. a rossz fog.

2 megnövekedett csapágyfelület: erős összeköttetést igényel, és nem növeli a csavarfuratok és a vékony 3 testrészek átmérőjét, és javítja a csatlakozási feltételeket: kerámiában alkalmazható. bakelit. ropogós, törékeny anyagok, például üveg rögzítés, hatékonyan megakadályozzák a fragmentáció jelenségét.

4 kopásállóság: gyakran szétszerelhető. mechanikusan szereljük fel és gyakran forgassuk a csavaros lyukakat az élettartam meghosszabbításában.

5 rozsdamentes csomó: használható a vegyiparban. hajó. járművek. enyém. enyém. terepi felszerelés, nedvesre illesztve. korrózió durva környezetben, például használat, könnyű eltávolítás a telepítéshez és karbantartáshoz.

6 anti loose: használható a térben. levegő. magas kockázatú helyzetek, például katonai felszerelések.

7 földrengésállóság: használható műszerekhez. precíziós értéket és erőművet.

8 javításhoz: egyszerű példák, például a motorblokk, alumínium alkatrészek. esztergagombot, például egy sérült és leselejtezett csapos lyukat, csak megint megérintve. szereljük be a csavarok fedelét, a szemetet a halottak közül!