Huzal szál beszúrási kategória

A huzalcsavarmenet kétféleképpen oszlik meg: rendes és záró, a záró típus általában egy gyűrű vagy gyűrűs zárógyűrű alapján van.

1. közös huzaltest-betét

Több kerek spirális körösszetétel, különböző anyag Shang (könnyűfém ötvözet és általános acél) használata növeli a menetes csatlakozást az erősség, és hozzáadott bélés készleteket a megerősített szál csatlakozik a szilárdság módszer fázis képest, csökkentheti 50% -os további rész a tömeg, ez a súly több könnyű, általános típusú huzal csavarok készlet van osztva törött zaj és a nem törött slot két faj, törött rés selyem készletek a telepítés selyem készletek Hou eltávolítás telepítés fogantyú teszi csavarok sima keresztül. A megszakított huzalhüvelyek telepítése esetén távolítsuk el a beszerelő fogantyúkat, a csavarok továbblépjenek. Tegyen fel egy törött tartályt Yu Tongkong-ra (vaknyílásokhoz is használható), a meghibásodott nyíláshuzalok csak vaknyílásokhoz használhatók.

2. reteszelő huzalcérna

A huzaltest-betét reteszelése többszálú huzalos tekercsek gyémánt alakú keresztmetszetéből és egy többoldalas reteszelőgyűrűből áll, amikor külső menetes részekkel kombinálva, és a saját reteszelőgyűrűjén kívüli menetes részek zárhatók, hogy megakadályozzák a menetes összeköttetés lazaságát két módon kell felosztani a törő hornyokra és a törött Groove-ra.