Tailless Insert

Csevegj most
Termék részletek

termékek részleteit

1. Kényelmes beszerelés: a legnagyobb előnyök   nak,-nek   hogy a telepítés nincs behelyezve a hátsó fészekbe, az install-directional lehet kétirányú telepítés. A fedélzeti betét I nstallation is   gyorsabb, mint a rendes szálas beültetés telepítése, a fedél nélküli betét javíthatja a termelési hatékonyságot.

2. Gyors javítások: a csúszós selyem, a káosz fogak féktelen betétje gyorsan és hatékonyan végezhető el, javíthatja a hulladékot, csökkentheti a költségeket, javíthatja a termékminőséget

tailess insert 微信图片_20181116144944_副本tailess insert

Jellemzők és előnyök:

A fedél nélküli betét csökkentheti a költségeket, ha alacsony szilárdságú csavarforrásra van szerelve. A műanyag, bakelit, alumínium, magnézium, réz és egyéb anyagok, a szakadatlan betét növelheti a menetes lyukat és csavaros csatlakozási feltételeket. a menetes lyukak szilárdsága, a csavaros lyukak károsodása miatti selejtezés csökkentése, javítja a termék minőségét.

tailless insert1

tailless insert2tailless insert2
Changling egy híres Thread Insert gyár gyártója közvetlen értékesítési termékek és az ISO tanúsítás, üdvözöljük a nagykereskedelmi vezetékes tailless betét tőlünk.
Vizsgálat