nincs tang menet behelyezése menet javító készlet

Csevegj most
Termék részletek

Nincs Tang beszúrásamás néven nem bevezetés kezelni behelyez menetáll a vakok lyuk.

Elfogadásárólnincs tang beszúrása(anélkül, hogy telepítés nyél) a vakok lyuk telepítés is elkerülje a sok probléma, például, egy ingyenes futó szál betét miatt kezelni tapadt a csavar, igazi fáradságos-hozvegye ki azután bevezetés és befejező off tang, kis méretű ablak betörése, különösen a tang, amely fejt ki a hatékonyság telepítési, és minket rossz hatássalkormenetes betét.

de a telepítés eszköznincs tang beszúrásamint ugyanaz, mint a szabad futó szál beszúrása.

Egyik végét anincs tang beszúrásavanmintkúp, hogy áll a két vagy három tekercs, és a bevezetés szerszám menetes mag tengely, hogy összehangolják a végét kúpnincs tang beszúrásacsavar egy beszúrni egy vak lyuk, amely elég egyszerű. A telepítés után a kúp végén lesz jobb menetes lyuk, amely lehet egy jobb módját, hogy javítsák a beágyazás erő threading beszúrása, eközben a telepítés irányadó részei nem befolyásolja az Amerikai Egyesült Államokkoraa tényleges hossza a persely.

no tang specification_副本.png


A nem tang szál helyezze be szál javító készlet 


Changling egy híres Thread Repair Kit gyár gyártója közvetlen értékesítési termékek és ISO tanúsítás, üdvözöljük a nagykereskedelmi huzal nem tang menet beillesztés szál javítás kit tőlünk.

Vizsgálat