Elektromos szerszám

Elektromos szerszám
Csevegj most
Termék részletek

Az elektromos kéziszerszámok használata

1 Óvatosan használja az elektromos kéziszerszámot, ne dobja le vagy ne érintse. A legjobb, ha egy kiegyenlítőt használ, hogy felakaszthassa, amikor használják.

2 A szerelési eszköz cseréjekor először ellenőrizze, hogy a főkapcsoló "OFF" állásban van-e, és húzza ki a tápkábelt a foglalatból.

3 Állítsa be a nyomatékot a specifikációs modell szerint. Általában az ügyfelek által előírt előírások szerint állították be, amikor elhagyja a gyárat. Az adapter orsóanya a beépített hüvely mélységének megfelelően van reteszelve. A két pozícionáló anyát zárva kell egymáshoz rögzíteni. Mérhető egy tolómérővel, amely úgy van elhelyezve, hogy az adapter elülső végét és az adapter tüske hosszát a kívánt szál mélységének megtalálásához helyezze el.

4 Helyezze az adapter tüskét a fő egység csúszó nyílásába, állítsa be az adapter külső hüvelyén lévő horony irányát az ügyfél igényeinek megfelelően. A bemetszés irányának alkalmasnak kell lennie a kezelő számára a fogantyú felhelyezéséhez; használja az adapter rögzítő anyáját az adapter rögzítéséhez.

5 A közvetlen-hátrameneti kapcsolót hátrafelé "R" pozícióba helyezze át, és nyomja meg az indítómotort. Ha az adapter tüskét a kívánt huzalhüvely hosszánál hosszabb csavarral a csavarba csavarják, engedje el az indítószerkezetet, és vigye át a hátrameneti kapcsolót előre "F" pozícióba, tegye a rögzítő fogantyú huzalcsavarmenetét a horonyba, és a feszítőhüvely rögzítő fogantyúja előre halad, és a csavarkulcs a feszítőhüvellyel függőlegesen igazodik a menetes hüvely menetes alsó furatához. Nyomja meg az indítóeszközt és csavarja be a szárat. Ha a pozícionáló eszköz által beállított menetmélységet elérte, az elektromos kéziszerszám szünetel a pozíció miatt. Ekkor ne engedje el a kezdőeszközt. Az elektromos kéziszerszám automatikusan elfordul, ellentétes irányban, hogy kilépjen a menetes furatból. Menj az eredeti helyre, és a telepítés befejeződött.

6 Ha a telepítés során egy irányban kell elfordítani, akkor az előre / hátrameneti kapcsolót az "F" vagy az "R" pozícióba kell forgatni az elforgatás irányában, és kattintson az indítógombbal.

Vizsgálat