Egyszerű telepítő eszköz

Csevegj most
Termék részletek

Bevezetés szerszám

A szűkebb értelemben vett, a Lo csoportja acélhuzal Lo csoportja bevezetés szerszám acél huzal kifejezetten telepítés csavarkulcs, elsősorban a csavarmenet alsó lyukat telepítési szerelhetik, az alapelv az, hogy a készlet acél spirál drót keresztül egy útmutató csavar , kényszerítve az átmérő zsugorodása, annak érdekében, hogy sikeresen alján, osztva a kézi és automata telepítés csavarkulcs. A generalizált készlet spirál acélhuzal telepítési eszközök a következők:

1 csap: feldolgozásában acél drót belsejében a bevezetés-ból egy csavar-lyuk, a téma;

2, telepítés-csavarkulcs: acél drót spirál készletek a menetes lyuk;

3, tolóerő eszköz: a hibás kábelt telepítést menetes szár;

4, eltávolítás borító eszköz: hozzászokott eltávolít a a menetes lyuk a acélhuzal spirál határozza meg;

5 szál dugó gage: a teszt telepítést acél drót belsejében egy menetes csavar lyuk.

Az alkalmazás-hatókörű

Acélhuzal, hosszú távú munka egy termék vizsgálat után, egy csavart szerkezet megbízható, a jó teljesítmény, könnyű-hoz használ. Alkatrészek segítségével a különböző iparágakban, csavart termékek használata, az a tárgy, mint használt: Repülőgépipar, hajógyártás, védelmi ipar, autóipar, elektronika hardver, mindenféle gépek

Előnyei

1. élettartamát meghosszabbítja: mert a vezetékes csavar rozsdamentes acél anyag, nagy keménységgel, hogy a puha alap fokozott több tucat több száz darab szál élet; Megnövekedett erejét, de is ne botlás, rendezetlen csat.

2. növeli a kapcsolat erőssége: puha, mint például az alacsony intenzitású használható alumínium és magnézium ötvözet anyagok, fa, műanyag, gumi és más könnyű, és alacsony erő anyagok, elkerülése csúszós selyem, a jelenség, mint a rossz fogak.

3. növeli a futófelület, lehet használni, hogy egy erős kapcsolatot igényelnek, és nem adja hozzá a vékony testrészek csavar lyuk átmérője.

4. menetes csatlakozás és a fáradtság erejét hordozó kapacitásának növelése: a acél huzal kiküszöbölése csavar csavar és csavar lyuk eltérés pályán, és a fogak között, a terhelés egyenletesen elosztott, csavaros teherbíró képességének javítása érdekében, hogy Menetes csatlakozások és fáradtság ellenállás. Kerámia, műanyag, üveg és egyéb kemény törékeny törékeny anyag connection rögzítő használható. Hatékonyan megakadályozza törés jelenség.

5. rozsda halál: acélhuzal spirál készletek anyag maga jellemzőire és a felülete nagyon sima, használata mostoha környezetben, mint a nedvesség, korrózió, nem hogy megfelelő mátrix a rozsda, elkerülése miatt rozsda menetes furatok nem tudja eltávolítani és helyére a drága mátrix elvesztése. Vegyipar, légi közlekedés, katonai felszerelések és más magas együtthatót szükséges biztosítási használható.

6.Wear-ellenálló, hőálló, korrózióálló: mint az acélhuzal spirálbetét magas felületi határozza, hatékonyan csökkenti a súrlódást között a belső és külső csavarmenet maga az anyag, de is Hőtűrő, korrózióálló tulajdonságokkal. Gyakran lehet hozzászokott eltávolít, alkatrészek szerelése és gyakran viszont csavar lyuk, meghosszabbítja annak élettartamát.

7.earthquake, megelőzésére laza: típus rögzítő csavar különleges szerkezete a erős rezgés és a rázkódás környezet akarat bezár, csavar, csavar lyuk, nem laza, a zár jobb, mint a többi biztosítót. Lehet hozzászokott erő, eszközök és méter, precíziós és aerospace, légi közlekedés, katonai felszerelést és más magas együtthatót szükséges biztosítási.

8. könnyű karbantartás: abban az esetben egy csavaros szál feldolgozási hibák, vagy a kár, hogy a belső menet javítása, az acél drót segítségével, hogy egy csavar mátrix, és használhatja az eredeti csavar, gyorsan és olcsón. Egyszerű példa, textil speciális alkatrészek, motor blokk, mindenféle alumínium alkatrészek, eszterga kés később leselejtezett sérülése egy csavar lyuk, menetvágó újra, mindaddig, amíg a telepítés egy csavar, a szemetet is jön vissza az életbe.

9. metrikus rendszer csavar fogat átalakulás: acélhuzal spirál készletek a metrikus kérem - kérem - hüvelykes nemzetközi szabvány menetes lyuk, használata nagyon kényelmes, gyors, gazdasági, gyakorlati, alkalmazható bármely behozatali és kiviteli termékek.

Acélhuzal spirál állítja be, az összeszerelési folyamat

A fúrás, megérinti, telepíteni vezetékes sor, négy lépésben fogantyú telepítése axiális, lásd alább:

1, fúrás

Használja a táblázat nem a méret a fúrás, fúrási mélység nagyobb vagy egyenlő L2; Figyelmet, hogy nem a kúp, a fúró fúrógép nem könnyű választ, és súlyos kopás, nem esnek a chip a károsodást okozhat. Megengedett a stab a jellege a dimpling, a dimpling mélysége nem lehet több, mint 0,4 P, számláló unalmas túl sok rossz a vezetékes szettek-telepítés után unatkozni.

Installation tool4881.png

2 feltérképezése

Speciális érintse meg a megérinti a vezetékes készletek megfelelő specifikációnak megérinti haladhatja meg a hosszát a vezeték hossza, hogy minden megérintésével lyuk, megérinti a határozat végső soron standard szabvány menetes lyuk tűrésmező pontosságát a felhasználó lehet szerint a szükséges pontosság a menetes lyuk, hogy megérinti a megfelelő módszerekkel és kenési módszer, vakok lyuk megérinti az erőszakkal, adott esetben, annak érdekében, hogy megakadályozzák a törött csap.

Meg kell tisztítani után megérinti csavarmenet lyuk, elérhető sűrített levegős pisztoly, hogy csapást, zsák furatokhoz kell is használni, hogy a lyuk a szórópisztoly alsó kitisztítani megjelöl a hosszú, is használható egy tisztítási módszer kitisztítani megjelöl.

Installation tool5686.png

Installation tool5795.pngInstallation tool5899.png

3, telepítése

Általában telepített alkalmazás kézi csavarkulcs készlet, selyem, selyem-készletek fokkal a hüvely, az orsó keresztül a drót megragadt, hogy telepítse a fogantyút, és csavart a vezető bush, a bázis, csavar lyukak óramutató járásával megegyező irányban forgó orsó. Kis berendezés és 14 x 2 vagy több durva szál Ha telepítés selyem selyem csoportja mikor használ a "T" típus slot vagy egyszerű csavar fej csavarkulcs-hoz felszerel, de kell figyelni, hogy ne gyakoroljon a selyem beállítása telepített fogantyú nagyobb tengelyirányú erő rendezetlen csattal megakadályozására , vagy felszerel a fogantyú törött.

Installation tool6567.png

4, kezelésére törött telepítés

Lyuk, akar-hoz felszerel a tolóerő, tolóerő vezetékes készletek általában használja az igazítás fogantyú telepítést, és mintegy 200 g egy kalapáccsal verni eltávolíthatja, több mint 18 x 2,5 durva fonál selyem és a szép szál fölött 14 x 1,25 selyem, a tű orr fogó és könyök telepíteni a fogantyú lehet eltávolítani.

5, fog-acélhuzal spirál készletek

A telepítés során problémák feldolgozására vagy miatt a drót beállított idő túl hosszú, el kell távolítani kell használni a hüvely, a hüvely eszköz letette selyem készlet belső lyuk a kilincset, és egy kalapáccsal verni, a kezét tartsa a fogantyút, hogy a szál feszültség spinning vehet a vezetékes készletek.

Installation tool7365.png

Changling egy híres szerszámgyár, gyártó közvetlen értékesítési termékek és ISO tanúsítás, üdvözöljük a nagykereskedelmi vezeték egyszerű telepítési eszköz tőlünk.

Vizsgálat