Spirál bordázott csapok

Csevegj most
Termék részletek

Drót menet be érintse meg az is a továbbiakban "st csapok" (melyben "st" rövidítése az angol "Dugóhúzó"), melyik egy különleges csapot a wire téma feldolgozása beszúrása szerelési lyukak, és a szerkezeti méretek eljuttatott gyártják a nemzeti szabványok, mint a GB - 83, a finom gépi és kézi drót, amelyek ugyancsak felhasználhatók.

Drót menet be érintse meg az könnyűfém gép, Kézi menetfúró, közös acél gép, Kézi menetfúró és a speciális tap osztható.

1. a könnyűfém gépi és kézi csap: a nemvas fém ötvözet Alcan, magnézium ötvözetből készült, és réz, a pályán, kevesebb, mint 2,5 mm-es és a pályán, 2,5 mm-nél nagyobb, és a pályán, dupla.

Jelölési módszer: STD × p st esetében egy speciális belső menet kód wire téma beszúrása.

Jelölésre példa: a különleges csapot a feldolgozó és telepítése előírás 8 × 1. könnyűfém, megjelölve st8 × 1 25 wire téma betét alsó outlet szál használják. 25

(2) a közös acél gépi és kézi menetfúró: a fém segédanyagokat, acél, öntött vas, öntött acél, stb, használt belső menet egy dupla csap.

3. speciális csapok kell tervezni, és gyártani az ügyfelek igényeinek megfelelően. például a puha alumínium, réz fejjel és fejjel, kézzel nyomja meg a tap, speciális gép csap egyetlen közös acél megérinti, érintse meg a rozsdamentes acél, lapos alsó nyílással, Menetes csap, Menetes csap csap.

TAP8.jpg

Csang-Ling egy híres szerszám gyár gyártó közvetlen értékesítés termékek és ISO minősítés, Üdvözöljük a nagykereskedelmi drót spirál bordázott csapok tőlünk.
Vizsgálat